Et alternativt valg

Har du endnu ikke helt besluttet, hvor dit kryds skal sættes, når du skal i stemmeboksen til Folketingsvalget d. 5. juni? Så tag lige et kig på Brian Bruhn – nederst på stemmesedlen. Brian stiller op for Alternativet, som udover øgenavnet klovnepartiet, har mange spændende tanker og værdier.

Alternativet  vil bl.a. arbejde mod større åbenhed i dansk politik, samt arbejde for bedre familie- og iværksætterliv.

Jeg kender personligt Brian Bruhn, som  har en urolig positiv tilgang til livet og alle opgaver han kaster sig ud i.  Brian holder ikke kun på sine egne ideer, men drøfter dem gerne og i samspil med andre udvikles ideerne til helt nye højder.

Forskel på forenings- og forretningshjemmeside?

Hvad er forskellen på en foreningshjemmeside, og forretningshjemmeside?

Overordnet set er der egentlig ikke den helt store forskel, de har begge det samme formål, nemlig at sælge en form for vare!

Men så alligevel… foreningshjemmesiden skal også ofte, udover at sælge en vare, også passes ind i lokalsamfundets øvrige kommunikationsplatforme som fx Facebook og Min Landsby (mobil app), samt arbejde sammen med foreningens kalender- og medlemssystem som fx Conventus.

Hos Weblaj har vi netop erfaring med disse integrationer af forneingshjemmesider, og forskellige løsninger, lige fra det helt simple som www.snejbjerghallerne.dk til det noget mere komplicerede med 13 forskellige foreninger, som skal bidrage til et samlet website på www.snejbjergsgi.dk (lanceret september 2018).

Fælles for størstedelen af de hjemmesider vi har leveret er, at de indeholder en eller flere integrationer til Min landsby, Conventus og/eller Facebook. Desuden er alle siderne lavet i WordPress som er blandt de mest benyttede CMS’er i verden, hvilket giver den enkelte forening stor sandsynlig for, altid at kunne finde en ny webmaster / webredaktør, for billigst muligt at kunne holde sin webside kørende og opdateret.